Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Moddi fikk det tredje a-ha-stipendet
fredag, juli 09th, 2010
moddi

Pål Moddi Knutsen fikk den tredje a-ha-millionen

Den 23 år gamle Senja-gutten Pål Moddi Knutsen stakk av med a-ha-stipend nummer tre på en million kroner.

Magne Furuholmen delte ut stipendet under VG-lista-showet i Trondheim på onsdag. Moddi får i tillegg anledning til å varme opp for a-ha når bandet spiller i Trondheim i høst.

- Ja, men vi har jo en annen konsert den dagen. Faen, da må vi avlyse den, sier den nybakte millionæren til VG Nett.

Furuholmen mener Moddi har likhetstrekk med artister som Damian Rice og The National.

- Moddi har baller til å bryne seg på dette publikummet uten å tilrettelegge noe, han gjør sin greie. Han har styrke og integritet, sier Furuholmen.

Moddi innrømmer at han ikke akkurat har levd fett i det siste og at millionen kommer godt med.

- Det blir deilig å ikke leve på studielån og venners penger lengre, sier stipendvinneren.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar