Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Million nummer to til Sundfør
torsdag, juli 01st, 2010
Susanne Sundfør fra Haugesund stakk av med a-ha-stipend nummer to

Susanne Sundfør fra Haugesund stakk av med a-ha-stipend nummer to

Under VG-lista-arrangementet i Stavanger ble det Haugesundsjenta Susanne Sundfør som fikk a-ha-stipendet på en million kroner.

Sundfør spiller en unik musikkstil som henter inspirasjon fra både jazz og folkemusikk, og blir ofte sammenliknet med artister som Carol King og Joni Mitchell.

- Hun har alt som skal til for å gjøre det stort og har alle muligheter til å lykkes, sier Morten Harket om vinneren til VG-nett.

Susanne Sundfør konkurrerte mot Pink Robots fra Bergen om millionen, og fikk prisen overrakt av Morten selv.

- Begge var kvalifiserte vinnere, det var derfor de var nominerte, men en måtte vinne. Jeg gratulerte Pink Robots med nominasjonen også, for de er også dyktige, sier Harket.

Sundfør håper å kunne bruke pengene til å gjøre seg kjent i utlandet og få reist mye.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar