Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Backstage med Morten Harket i New York
torsdag, mai 13th, 2010
anders_og_morten

Morten Harket og konkurransevinner Anders Ervin Solberg

Konkurransevinner Anders Ervin Solberg var strålende fornøyd med konserten i New York, og fikk treffe Morten backstage.

Anders Ervin Solberg var den heldige vinneren av en tur for to til New York med billetter til a-has siste konsert i byen noen sinne. Han tok med seg kjæresten Camilla, og fikk en uforglemmelig opplevelse.

- For en nordmann er det litt absurd å se 2000 amerikanere og folk fra resten av verden gråte og hyle seg gjennom en a-ha-konsert. Får nesten en slags følelse av nasjonal stolthet av sånt. Jeg overhørte en som hadde vært på den første konserten. Han sa at de virket noe nervøse, men hvis det var tilfelle, var nervøsiteten helt borte den siste kvelden, sier Anders.

Bandet virket i følge Anders på hugget hele kvelden, og med filmene med blilder fra hele karrieren i bakgrunnen ble det en helt spesiell opplevelse.

- En glemmer noen ganger hvor mange gode låter de har skrevet. På konserten kom påminnelsen, det var en ren hitparade, en helt fantastisk opplevelse. Vi var til og med så heldige at vi kom bak scenen etterpå, og fikk tatt bilde med Morten Harket. Han var en usedvanlig hyggelig fyr, forteller Anders, som også kunne melde om at Marit Larsen ble observert syngende blant publikum.

I dag spiller a-ha i Chicago, så går turen til et utsolgt Nokia Theatre i Los Angeles 15. mai.

Her er en video av introen til konserten 8. mai:

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar