Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Send inn ditt bidrag til turneen
fredag, april 23rd, 2010

A-ha.com har kunngjort detaljene rundt innsendingen av videoene som blir vurdert brukt på turneen.

Det er snart klart for den neste etappen av Ending on a High Note-turneen. Etter noen ukers pause braker det løs igjen når a-ha går på scenen 6. mai i New York.

På a-ha.com er det nå mulig å sende inn videoer der du forteller om ditt mest minneverdige a-ha-øyeblikk. Det du sender inn vil bli vurdert brukt i sin helhet eller redigert etter a-has skjønn på en av konsertene på avskjedsturneen, fortrinnsvis den som blir arrangert i nærheten av der du bor.

Du kan sende inn videosnutten din ved hjelp av opplastingstjenester som yousendit.com eller megaupload.com. Her laster du opp videoen, og får en kobling til den med e-post. Denne koblingen sender du til editor@a-ha.com. Husk å legge ved følgende informasjon:

- Navnet ditt
- E-postadressen din
- Hjembyen din eller området der du bor

Videoen kan være maks 30 sekunder lang.

Det er ingen deadline for å sende inn bidrag, videoene blir vurdert fortløpende.

Hvis det er noe du lurer på, kan du sende en forespørsel (på engelsk) til editor@a-ha.com.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar