Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Bli en del av a-ha-turneen
mandag, april 19th, 2010
Foto: Kaare Jensen

Foto: Kaare Jensen

A-ha.com arrangerer i disse dager en konkurranse der du kan få sjansen til å bli en del av turneen når a-ha kommer dit du bor.

Hva har du opplevd med a-ha? Har du vært fan bestandig eller har du akkurat oppdaget bandet? Har du alle platene i alle versjoner eller har du bare hørt “Take on me”? Har du sett a-ha live 50 ganger eller aldri?

Du har sikkert en super a-ha-historie på lager, og nå kan historien din bli en del av a-ha-turneen. Vennene våre på a-ha.com arrangerer i disse dager en konkurranse der du kan sende inn en video hvor du forteller om morsomme, overveldende, gripende, rare, sprø, utrolige, pinlige, rørende, søte, merkelige eller idiotiske a-ha-øyeblikk du har opplevd.

Videoen må være 30 sekunder eller kortere, er den lenger, vil den ikke bli vurdert.

Det du sender inn kan redigeres etter a-has vurdering eller vises i sin helhet på ett eller flere konsertsteder a-ha besøker i løpet av avskjedsturneen.

For øyeblikket er det ikke lagt ut mer info om konkurransen, men det vil i løpet av uken bli kunngjort hvordan du sender inn bidraget ditt. I mellomtiden er det bare å dra frem kameraet og spille inn en videosnutt, gjerne noe som har forbindelse med et av stedene a-ha spiller i høst. Konkurransen på a-ha.com finner du her.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar