Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Stipendduell på VG-lista topp 20
torsdag, april 15th, 2010

vg-lista

De to finalistene som blir valgt ut av juryen skal duellere på VG-lista topp 20.

Når VG-lista topp 20-showene går av stabelen til sommeren, får du sjansen til å avgjøre hvilke 4 artister som skal få et stipend på 1 million kroner hver.  Artistene som skal vurderes av juryen blir plukket ut av a-ha selv i samarbeid med juryen, så det er altså ikke mulighet for å melde seg på selv. Et kriterium har vært at artistene må ha en albumutgivelse bak seg.

30 aktuelle

For tiden sitter man med en liste på rundt 30 aktuelle artister, som i løpet av den neste måneden skal skjæres ned til 8. To og to skal så duellere mot hverandre live på VG-lista topp 20, og publikum bestemmer vinneren ved hjelp av SMS-avstemning.

Ute etter friskt pust

- Vi leter ikke etter poteten, slik de gjør i programmer som “X-factor” og “Idol”. Vi ser etter en kombinasjon av artistisk særpreg og en uredd holdning, og synes det er spesielt gøy om vi ender opp med artister som er mer friske pust enn soleklare, sier Magne Furholmen til VG.

Foruten millionen og anledning til å varme opp for a-ha på en av stadionkonsertene i høst, får vinnerne også annonseplass i VG til en verdi av en million kroner, noe a-ha setter stor pris på.

- Vi håpet jo at det skulle inspirere andre aktører. Med VGs innsats begynner det virkelig å bli schwung over businessen, dette kan virkelig gjøre en forskjell for artistene, sier Furuholmen.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar