Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Stipendjuryen i boks
torsdag, april 15th, 2010

Jurymedlem Tone Lise Skagefoss

Jurymedlem Tone Lise Skagefoss

Juryen som skal nominere artister til a-ha-stipendet er plukket ut.

I mars kunngjorde a-ha at de vil gi bort fire millioner kroner fordelt på fire band, som også vil få muligheten til å varme opp for bandets fire store stadionkonserter til høsten. A-ha selv plukker ut 20-30 artister som er aktuelle. Mer informasjon om hvordan dette gjøres kommer senere. Deretter vil bandet i samråd med en jury velge ut 8 finalister, 2 fra hver region der konsertene spilles. Til slutt vil publikum avgjøre hvem som stikker av med seieren.

Juryen klar
Nå er juryen som skal plukke ut de 8 finalistene klar.

Harald Wiik - a-has manager og representant for bandet i juryen.
Kristian Riis - gitarist i danske Nephew, tidligere sjef i Music Export Danmark og nå partner i Volcano Management.
Øystein Ronander - manager for Seigmen og senere Big Bang, kjent fra bl.a. Bylarm/Bureau Storm, en av grunnleggerne av Slottsfjellfestivalen, prosjektleder for Musikkfest Oslo.
Martin Terefe - svensk produsent bosatt i London, har produsert bl.a. Jason Mraz, James Morrison, Train (som topper i USA for øyeblikket) og Analogue med a-ha.
Markus Hartmann - sjef for A&R i Starwatch Records i Tyskland, ansvarlig for utgivelsen av Foot Of The Mountain og Marit Larsens suksess i Tyskland i fjor høst, også involvert i Tysklands MGP-bidrag i år.
Marie Dimberg - manager for Roxette.
Tone Lise Skagefoss - tidligere Idol-dommer og journalist, jobbet 10 år som programleder i P3 og har jobbet med demokonkurransen Urørt. Jobber for tiden med Sommertid på TV2.

Utvelgelsen av artistene som juryen skal vurdere blir påbegynt om ikke altfor lenge, så følg med i tiden fremover.

Jurymedlem Kristian Riis

Jurymedlem Kristian Riis

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar