Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Anders vant New York-turen
onsdag, april 14th, 2010
anders-og-camilla

Konkurransevinner Anders Ervin Solberg og kjæresten Camilla tar turen til New York for å se a-ha live 8. mai.

Den heldige vinneren av reise, opphold og konsertbilletter for to til a-has siste konsert noen sinne i New York ble 22 år gamle Anders Ervin Solberg fra Porsgrunn. Vi gratulerer!

Anders går for tiden på universitetet i Bergen og studerer rettsvitenskap på andre året. Han har hørt på a-ha bestandig.

- Jeg tror ikke noen kan vokse opp i Norge uten å ha et forhold til a-ha. Spesielt godt liker jeg Analogue, det er et flott og variert popalbum, der Birthright skiller seg spesielt ut. Jeg liker også de nyeste låtene, det er morsomt at bandet i det siste har gått litt mer tilbake til røttene.

Konserten i New York blir Anders’ første a-ha-konsert. Han har et todelt syn på at det snart er over for bandet.

- Ofte er det lurt å gi seg på topp, noe bandet virkelig kan si at de er nå. Likevel er det selvsagt trist, de er jo et fantastisk band og uten tvil det største popbandet i Norges historie.

Anders tar med seg kjæresten Camilla til New York, vi ønsker dem god tur og håper de får en fantastisk konsertopplevelse i Nokia Theatre 8. mai.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar