Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Siste konsert i Sør-Amerika
torsdag, mars 25th, 2010

a-ha-13

A-ha har spilt sin aller siste konsert i Sør-Amerika

Den sørmerikanske delen av avskjedsturneen ble avsluttet torsdag 23. mars på Movistar Arena i Santiago. Det så en stund ut til at konserten i Chile måtte avlyses på grunn av jordskjelvkatastrofen i landet, men man fikk til slutt flyttet den, til tilhengernes store begeistring.

De påståtte halsproblemene til Morten i forrige uke så ut til å ha forsvunnet, bandet hadde gått tilbake til den lengre settlisten med 20 sanger totalt.

Dette spilte de i Santiago:

The Bandstand
Foot Of The Mountain
Analogue
Forever Not Yours
Minor Earth, Major Sky
Move To Memphis
The Blood That Moves The Body
Stay On These Roads
The Living Daylights
Early Morning
Crying In The Rain
Scoundrel Days
Manhattan Skyline
I’ve Been Losing You
We’re Looking For The Whales
Cry Wolf

Ekstranummer 1:
Train Of Thought
Hunting High And Low
The Sun Always Shines On TV

Ekstranummer 2:
Take On Me

New York neste

Den neste konserten på turneen blir i New York 6. mai, der a-ha spiller tre konserter i Nokia Theatre på Times Square. Ikke glem konkurransen vår, der du kan vinne en tur med opphold og konsertbilletter for to til konserten 8. mai. Klikk her for å delta. Vinneren av konkurransen trekkes fredag 9. april.

I mellomtiden skal flere detaljer om a-ha-stipendet kunngjøres, mer om dette blir lagt ut mandag 12. april. Les mer om stipendet her.

morten-4

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar