Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Brasilturneen er avsluttet
tirsdag, mars 23rd, 2010
morten-3

Foto: sayuri_x

Brasil har tatt farvel med a-ha for siste gang. Nå går turen til Chile.

De siste konsertene a-ha spilte i Brasil gikk av stabelen i Recife og Fortaleza. Morten Harket hadde halsbetennelse, men greide likevel å fullføre, om enn med et noe kortere sett enn tidligere på turneen.

Settlisten i både Recife og Fortaleza så slik ut:

The Bandstand
Foot Of The Mountain
Analogue
Forever Not Yours
Minor Earth Major Sky
Move To Memphis
The Blood that Moves the Body
Stay on These Roads
The Living Daylights
Crying in the Rain
Scoundrel Days
Manhattan Skyline
I’ve Been Losing You
We’re Looking for the Whales
Cry Wolf

Ekstranummer 1
Hunting High and Low
The Sun Always Shines on TV

Ekstranummer 2
Take On Me

I kveld, 23. mars, spiller a-ha den utsatte konserten på Movistar Arena i Santiago i Chile, deretter blir det en pause frem til konsertene i New York i mai.

Her er et amatøropptak av “The Sun Always Shines on TV” i Fortaleza. Morten treffer de høye tonene til tross for halsbetennelse :-)

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar