Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Brasilturneen godt i gang
tirsdag, mars 16th, 2010
morten-1

Foto: Qouda

morten-21

Foto: Qouda

Turneen i Sør-Amerika er halvveis, og publikum er fremdeles like ville.

I går spilte a-ha i Belo Horizonte, Brasils tredje største by. Rapporter fra tilskuere tyder på at konserten var enda bedre enn konserten i Rio, at stemningen var elektrisk og at gulvet i salen gynget da bandet spilte The Living Daylights.

Her er settlisten:

The Bandstand
Foot of the Mountain
Analogue
Forever Not Yours
Minor Earth Major Sky
Summer Moved On
Move to Memphis
The Blood that Moves the Body
Stay on These Roads
The Living Daylights
Early Morning
Crying in the Rain
Scoundrel Days
Swing of Things
Manhattan Skyline
I’ve Been Losing You
Looking for the Whales
Cry Wolf

Ekstranummer 1
Train of Thought
Hunting High and Low
The Sun Always Shines on TV

Ekstranummer 2
Take On Me

Dette er et klipp av åpningen av konserten, her tar det helt av fra første tone.

I kveld, 16. mars, spiller de i hovedstaden Brasilia, så går turen til Recife 18. mars og videre til Fortaleza 20. mars, før den siste konserten i Sør-Amerika spilles i Santiago i Chile 23. mars.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar