Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Første konsert i Brasil
onsdag, mars 10th, 2010
Foto: Romanglass

Foto: Romanglass

Brasil-delen av turneen er i gang

I går spilte a-ha for hylende fans i Bauru i Brasil. Settlisten var ganske lik den som ble spilt i Buenos Aires, selv om rekkefølgen på sangene var stokket om litt. Den største endringen var imidlertid at bandet la til Touchy! rundt midten av settet. Singelen gjorde det i sin tid meget bra i Brasil, men har ikke vært med i live-settet siden begynnelsen av 90-tallet.

Her er settlisten:

Bandstand
Foot of the Mountain
Analogue
Forever Not Yours
Summer Moved On
Move to Memphis
Crying in the Rain
Stay on These Roads
Touchy!
The Blood That Moves the Body
Living Daylights
Early Morning
And You Tell Me
Scoundrel Days
Manhattan Skyline
We’re Looking for the Whales
I’ve Been Losing You
Cry Wolf

Ekstranummer 1
Train of Thought
The Sun Always Shines on TV
Living a Boy’s Adventure Tale
Hunting High and Low

Ekstranummer 2
Take On Me

Neste konsert er i Credicard Hall i São Paolo i kveld 10. mars.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar