Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 527 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 534 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-settings.php on line 570 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/query.php on line 61 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/web/wno402916/aha2010.no/wp-includes/theme.php on line 1109 a-ha - Avskjedsturné » Fullt hus i Buenos Aires
fredag, mars 05th, 2010
Foto: Kaare Jensen

Bilde fra en tidligere konsert. Foto: Kaare Jensen

Pangstart på a-has avskjedsturné i Argentina denne uken

10 000 fans i alle aldre fikk med seg gårsdagens avskjedskonsert på historiske Luna Park stadion i Buenos Aires. Med dette satte a-ha startskuddet for den omfattende turneen bestående av til sammen 64 planlagte konserter over hele verden med grand finale i Oslo Spektrum 4. desember i år.

I morgen 6. mars skulle de ha spilt i Chile. Konserten er avlyst på grunn av jordskjelv, men det jobbes med å få satt opp en ny dato mot slutten av Sør-Amerika-delen av “Ending on a High Note”.
Neste stopp på turneen er Bauru i Brasil, der a-ha skal spille på Almeda Quality Center.

Dette er settlista a-ha spilte på torsdag:

Bandstand
Foot of the Mountain
Analogue
Forever Not Yours
Summer Moved On
Move To Memphis
Crying in the Rain
Stay On These Roads
Blood That Moves The Body
Living Daylights
Early Morning
And You Tell Me
Scoundrel Days
Cry Wolf
Looking For The Whales
Manhattan Skyline
I’ve Been Loosing You
Living A Boys Adventure Tale
Hunting High and Low
Train Of Thought
Sun Always Shines on TV
Take on Me

Klippet under er fra konserten 4. mars.

Del:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
Skriv en kommentar